Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Randihírek - a Randivonal társkereső blogja

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Friss topikok

  • roskótamás: roskótamásvagyok mohorárol egyedulélek koly kapcsolatot szeretnék lányokkal 52 éves vagyok... (2020.05.16. 15:57) Randi Andi vagyok
  • Tomi Rosko: roskótamás vagyok mohorárol egyedul élek koly kapcsolatot veletek 51 éves vagyok hijatok ... (2020.02.03. 15:14) Szégyelled, hogy egyedül vagy? II.
  • borsika111: Sziasztok, szerintem ezt bőven mindenkinek maga kell, hogy eldöntse, hogy az Ő saját értékrendje ... (2015.08.02. 23:45) Hol vannak a férfias férfiak?
  • Rácz Rikóó: Szia komogyan gufdhuvgeocjkgdhnoreiygjbjx jheckifgjhv (2013.12.23. 08:53) 1000 megválaszolatlan levél...
  • Fuzzy Logic: @KRM87: Hát ilyenkor az jár a fejükben, hogy szép / szexi vagy. Esetleg még az is, hogy biztos va... (2013.07.21. 16:06) És még mindig az elvárások…

RANDIHÍREK - A RANDIVONAL TÁRSKERESŐ BLOGJA

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Szexelj-e már az emailekben?

2012.11.23. 15:43 | Randi_Andi | 6 komment

Férfiként tegyél-e szexuális célzásokat már a levelezésben vagy sem? Egyik kliensemnél merült fel ez a kérdés egy coaching alkalommal, de rengeteg olvasóm is rákérdezett már erre, érdemes tehát kivesézni a témát.

Állítólag - legalábbis egyes mesterek ezt mondják - könnyebben megy a csábítás, ha óvatosan mindenféle szexuális célzást tesz a férfi a beszélgetésbe. Finoman célozgat, viccesen arra tereli a beszélgetést, elképzelteti a kiszemelttel, hogy milyen lenne együtt az ágyban, és egyéb trükköket vet be az izgatás érdekében. Azzal, hogy eléri, hogy a nő gondoljon a szexre, megteremti azt a feszültséget, amelyre már rá lehet építeni a csábítási stratégiát. Jól hangzik? Igen is, meg nem is.

Csábításnak jó, de kapcsolatnak? Kevésbé.

Íme a női szempont - várom a női olvasókat, hogy tegyék hozzá saját véleményüket és tapasztalataikat! Persze, hogy el lehet csábítani a nőket, ha amúgy is nyitottak alapvetően egy kis kalandra. Persze, hogy le lehet fektetni őket akár egy este alatt is. Budapesten egy-két szórakozóhelyen, vagy Siófokon ahol egyébként is vakáció-üzemmódban van az ittas vendégsereg, könnyű vadászgatni. Jópofa vagy, mersz kezdeményezni, nyomulsz, már viheted is haza az illetőt. Ezekből a bulikból azonban a legritkábban lesz kapcsolat.

De mi van akkor, ha tartós kapcsolatra vágysz?

A csajozós üzemmód és a párkapcsolatot kereső üzemmód azonban teljesen más. A tét nélküli nyomulással könnyen el lehet rontani az esélyeket.

Épp ez a gondja a fent említett kliensemnek. Boldog, tartós párkapcsolatot keres, de ahogy mutatta a leveleit amiket és ahogy ír, egyértelműen az jön le belőle, hogy csak csajozik. El is érte a csajozás célját - a szex ment majdnem minden nő esetében, csak egy volt a gond: tovább nem nagyon jutott senkivel.

Úgy érzi, nem értékelik, nem tisztelik a nők és nem osztják meg vele a mélyebb gondolataikat, ami viszont egy párkapcsolathoz elengedhetetlen.

Mi történik ugyanis a csajozásnál? Te vagy a férfi, nyomulsz rám egy szórakozóhelyen. Nem vagyok hülye, mindketten tudjuk, hogy ez egy játék, ami arra megy ki, hogy lefeküdjek veled. Ha kellőképpen jól csinálod a mutatványt, kiteszel magadért és bohóckodsz, vagy előadod a macsót, végül is (tekintettel arra, hogy vakációzom és persze hogy jók a kalandok) lefekszem veled. De éppen a bohóckodás és amiatt, hogy tudom, ez csak játék volt, rajtam kívül ezer más lánnyal eljátszod ugyanezt, nem tudlak becsülni. Sőt, elárulom: magamat sem. Véget is ér a kapcsolatunk hamar. Ha komoly kapcsolatot akarok, és így közelítesz hozzám, kiszórlak az első alkalommal, hiszen tudom jól: te egy másik pályán játszol más céllal, mint amilyen az enyém.

Éppen ezért, ha online keresem a párom, és Te már azelőtt szexuális célzásokat teszel, hogy találkoztunk volna, már be is raktalak a csajozós kategóriába, és legfeljebb akkor találkozom veled, ha nagyon nincs kivel, vagy ha csak kalandot akarok. Egyébként válaszra sem méltatlak.

laptop-randiblog_2.jpg

  • Tehát: ha azért célozgatsz a szexre már a levelezésben, mert hátha attól jobban elcsábul, ne tedd!
  • Ha azért, mert hátha kiderül még idejekorán, hogy esetleg prűd-e, ne tedd - nem fog kiderülni!
  • Ha azért célozgatsz, mert azt hiszed, vicces, ne tedd! Egyáltalán nem vicces.

És akkor mikor lehet célozgatni? Szexuális célzásokat akkor tehetsz (ha a célod komoly párkapcsolat), ha már megvan egy bensőséges intimitás, érzelmi szál és kölcsönös bizalom. Tehát ha már világos mindkét fél számára, hogy ebben a kapcsolatban nem a szex az elsődlegesen fontos. Addig ne kockáztass!





6 komment.

A bejegyzés trackback címe:

https://randivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr124921780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Der Milan 2012.11.27. 15:32:45

Ez a cikk hitelesebb lett volna egy férfi szerkesztőtől.

Nekem az a véleményem, hogy azonnal lerí egy nőről ha az fogékony a szexuális célozgatásokra. Nem akarok semmiben sem általánosítani mert tök mindegy a hajszín és a testalkat is. Az a csaj aki komolynak néz ki általában azzal nem is érdemes belemenni ilyen beszélgetésbe az elején meg az szét se teszi a lábát egyből...

Egyébként nem biztos, hogy a pasival van a baj, mert annyi de annyi idióta nő van, hogy az félelmetes, a nagy részük azt sem tudja mit akar.
Randi_Andi írhatnál már egyszer egy olyan cikket amiben azzal foglalkozol, hogy miért van úgy a nők nagy része, hogy nem válaszol egy pasi levelére! Mert kezdem azt érezni, hogy a fejem tetejére is állhatok akkor sem ír vissza függetlenül a levél tartalmától...

Évi13 2012.12.01. 13:48:03

@Der Milan: Nem hiszem el, hogy a nők többsége megérdemli, hogy "idiótának" hívd őket. Ha a nők nem válaszolnak, lehet hogy Te írsz olyat, ami nem szimpatikus nekik. Gondold Te végig, hogy mit akarsz, mi a célod és ehhez válassz megfelelő szavakat.

Ami a levélben történő szexre célozgatást illeti, valóban nem jön be. Esetleg egy nagyon elkeseredett nő esetében működhet, aki beéri kevéssel is...

Der Milan 2012.12.01. 18:11:32

@Évi13:
Pedig elhiheted, hogy rászolgálnak az "idióta" jelzőre (természetesen a jelenlévők mind kivételek :) ... ), most nem szeretném harmadjára is kifejteni miért, nézd meg inkább, a "túl jó vagyok a nőknek" cikknél a második kommentemet azt hiszem 4. vagy 5. a kommentek között, és a "Társtalálás 4 akadálya" című cikknél is igaz azt régebben írtam. Kedves Évi örömmel venném ha ezen kommentjeimet (mindkettőt) elolvasnád és ott reagálnál rá mivel én is ott fejtem ki miért gondolom úgy, hogy 10-ből 9 nő idióta.

Évi13 2012.12.01. 18:28:34

@Der Milan: Kedves Der Milan! Írtam hozzászólást a "túl jó vagyok a nőknek" cikknél is. Te nem nézted meg. Nos, amíg nem tudod kiverni a fejedből azt a butaságot, hogy 10-ből 9 nő idióta, addig szerintem esélyed sincs arra, hogy egy józan gondolkodású nő találkozni akarjon veled. Egy ilyen vélemény hallatán bárkinek el tudod venni a kedvét a randizástól. És lehet, hogy éppen egy értékes nőt veszítesz el. Én sok rendes, értelmes, normális nőt ismerek akik párt keresnek. Járj nyitott szemmel és NE SZIDD A NŐKET!

Der Milan 2012.12.01. 19:38:21

@Évi13: Kedves Évi! Lehetséges, hogy elveszi a kedvét a hsz-em minden jó érzésű nőnek a kedvét attól, hogy randizzom velem. De azért én egy nő helyében belegondolnék abba, hogy "vajon miért mond egy pasi ilyet, mikkel találkozhat, amikkel én mint nő soha?!"

Egyébként rögtön reagálok érdemben a "túl jó vagyok a nőknek" cikkhez is.

Ja és nem szidtam őket... ez csak a rideg valóság, amit leírtam... de itt nem fejtem ki bővebben miért, aki akarja elolvashatja a "túl jó vagyok a nőknek" cikknél ott már leírtam egyszer és nem szeretném tépni a számat ill. az ujjaim :).

Der Milan 2012.12.01. 20:07:40

@Évi13: "Egy ilyen vélemény hallatán bárkinek el tudod venni a kedvét a randizástól."

Ugye nem gondolod, hogy bármelyik nőnek is neki esek a randivonalon? Ha van egy új lány arra gondolok mindig hogy Ő a kincs a szemétdombon... és ha bármit reagál a levelemre akkor már igazam volt.

süti beállítások módosítása