HTML

Randihírek - a Randivonal társkereső blogja

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Friss topikok

  • roskótamás: roskótamásvagyok mohorárol egyedulélek koly kapcsolatot szeretnék lányokkal 52 éves vagyok... (2020.05.16. 15:57) Randi Andi vagyok
  • Tomi Rosko: roskótamás vagyok mohorárol egyedul élek koly kapcsolatot veletek 51 éves vagyok hijatok ... (2020.02.03. 15:14) Szégyelled, hogy egyedül vagy? II.
  • borsika111: Sziasztok, szerintem ezt bőven mindenkinek maga kell, hogy eldöntse, hogy az Ő saját értékrendje ... (2015.08.02. 23:45) Hol vannak a férfias férfiak?
  • Rácz Rikóó: Szia komogyan gufdhuvgeocjkgdhnoreiygjbjx jheckifgjhv (2013.12.23. 08:53) 1000 megválaszolatlan levél...
  • Fuzzy Logic: @KRM87: Hát ilyenkor az jár a fejükben, hogy szép / szexi vagy. Esetleg még az is, hogy biztos va... (2013.07.21. 16:06) És még mindig az elvárások…

RANDIHÍREK - A RANDIVONAL TÁRSKERESŐ BLOGJA

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Bővült a Keresés funkció

2012.11.09. 16:55 | Randivonal | 2 komment

Kedves Társkeresők!

Visszajelzéseitek alapján átalakítottuk, bővítettük a keresés funkciót.

Már távolság (azaz közelség) és megfelelés alapján is rendezheted a találatokat. Azonnal láthatod, kik laknak hozzád legközelebb - lehet, hogy épp a szomszédodban lakik az Igazi? 


Több távolságérték közül választhatsz, és az egyes budapesti kerületek is külön számítanak a távolságnál.
Ha nem távolság szerint, hanem egy bizonyos városban vagy megyében keresel, ennek kezelése is egyszerűbb és logikusabb lett. 

Fontos!!! Budapestiként add meg, melyik kerületben laksz, hogy megjelenhess, amikor valaki távolság alapján rendezi a találatokat! (Ezt a Profil menüpontban az Adataidra kattintva éred el)

Kereshetsz csillagjegyre, és megadhatod étkezési szokásaidat. Utóbbi akkor lehet fontos, ha vegetáriánus vagy vegán vagy. Mindkét feltétel elérhető a keresésben, és beállíthatod a "Kit keresel?" részben is.

A Keresés menüpontra kattintva ezentúl közvetlenül a találati listába kerülsz. Úgy tapasztaltuk, hogy az esetek többségében a lista baloldalán lévő szűrők elegendőek - ha mégsem, a Részletes keresés oldalt egy kattintással elérheted innen is.

Ha bármi kérdésed van az új funkciókkal, az oldal működésével kapcsolatban, vagy netán hibát találnál, keresd az Ügyfélszolgálatot! Őket a láblécből a "Gyakori kérdések" linkre, vagy az oldalak többségén a jobboldali Segítség dobozban lévő linkre kattintva érheted el. 

2 komment.

A bejegyzés trackback címe:

https://randivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr854899187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.11.13. 20:46:22

Heló,

Nagyon gáz lett az új keresés.
Kérjük vissza a főoldalon levő Keresés gombra kattintva a részletes keresést.
Továbbá gáz, hogy egyből kitölti a részletes keresés a preferált ember adataival. Most bármilyen új kereséshez ki kell venni mindent, aztán lehet csak beállítani. A preferáltra ott az elmentett keresések, ez így rendkívüli visszalépés, kényelmetlen, nem ergonómikus. Platinaként választ várok erre a kommentemre. Köszi! (csak mert az ügyfélszolgálat sose válaszol semmire...)

Randivonal · http://randivonal.blog.hu 2012.11.14. 09:23:43

Szia Tomi!
Úgy látjuk, hogy a többség számára ez az új megoldás az ergonomikusabb, így van szükség kevesebb kattintásra. Ha mindent törölnöd kell, akkor a listában és a részletes keresés oldalon is egy kattintással törölheted a feltételeket, az "Összes feltétel törlése" linkre vagy gombra kattintva.
Mit értesz azon, hogy az ügyfélszolgálat nem válaszol semmire?

süti beállítások módosítása