HTML

Randihírek - a Randivonal társkereső blogja

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Friss topikok

  • roskótamás: roskótamásvagyok mohorárol egyedulélek koly kapcsolatot szeretnék lányokkal 52 éves vagyok... (2020.05.16. 15:57) Randi Andi vagyok
  • Tomi Rosko: roskótamás vagyok mohorárol egyedul élek koly kapcsolatot veletek 51 éves vagyok hijatok ... (2020.02.03. 15:14) Szégyelled, hogy egyedül vagy? II.
  • borsika111: Sziasztok, szerintem ezt bőven mindenkinek maga kell, hogy eldöntse, hogy az Ő saját értékrendje ... (2015.08.02. 23:45) Hol vannak a férfias férfiak?
  • Rácz Rikóó: Szia komogyan gufdhuvgeocjkgdhnoreiygjbjx jheckifgjhv (2013.12.23. 08:53) 1000 megválaszolatlan levél...
  • Fuzzy Logic: @KRM87: Hát ilyenkor az jár a fejükben, hogy szép / szexi vagy. Esetleg még az is, hogy biztos va... (2013.07.21. 16:06) És még mindig az elvárások…

RANDIHÍREK - A RANDIVONAL TÁRSKERESŐ BLOGJA

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Hogyan kezeld a randi parát?

2012.10.31. 15:58 | Randi_Andi | 3 komment

randipara.jpg

”Sehol sem lehet ismerkedni” - állandóan ezt a mondatot kapom az olvasóktól.

Namármost, ez a kezdeményezés-ismerkedés randitéma ugyancsak kacifántos.

Kezdeményezz kreatívan!

Ugyanis ha megfelelő lelki állapotban vagy, akárhol összejön a dolog, ha meg nem, akkor meg sehol. Mondok egy példát, amit nemrég hallottam és nagyon tetszett: unalmas sajtótájékoztató, egy férfi és egy nő vadul jegyzetelnek egymás mellett. A nő észreveszi hogy a kollégája kockás papírra jegyzetel, a tájékoztató közepén átnyúl és behúz az egyik kockába egy x-et. Elkezdenek amőbázni (miközben dolgoznak végig), majd amikor vége a tájékoztatónak, a nő odaszól a férfinak: “ezt a játékot még befejezzük”. A folytatást nem ismerem, de kezdeményezésnek nagyszerű: laza, játékos, amilyennek egy kezdeményezésnek lennie kell. Ne feledd: ha nem jön össze, akkor sincs semmi. Majd legközelebb!

Te is túlagyalós vagy?

Egyik férfi kliensem nagyon szeretne barátnőt magának. A probléma csak az, hogy egészen idáig több időt töltött az erről való ábrándozással és parázással mint a konkrét lépésekkel. Tehát rendben van, ha fejben rá akarsz készülni a dolgokra, de hidd el, az akció mindig többet ér, mint az állandó agyalás és tépelődés.

SOS! Randi stressz!

Sokan panaszkodnak, hogy a levelezés még csak-csak megy, de a randikon lefagynak. Naná, ha már napokkal előtte paráztatod és túráztatod magad, hogy mi lesz, nem csoda, hogy a randi egy rémálom lesz! Egy-két roppant egyszerű dolog, amivel hatékonyan csökkentheted a randi előtti stresszt:

  • nézd a kedvenc sorozataidat előtte,
  • nézd meg a kedvenc vicces oldalaidat a neten előtte,
  • menj el edzésre aznap (de fürödj utána!!!),
  • bármivel tereld el a gondolataidat, amivel tudod,
  • persze kicsit készülhetsz is kérdésekkel: olvasd át amiket írt magáról, nézd meg az adatlapját és készülj fel belőle,
  • vedd úgy, hogy örülhet, hogy olyan nagyszerű jelölttel találkozhat, mint amilyen Te vagy! 

Neked mi a stresszoldó tipped randi előtt?

3 komment.

A bejegyzés trackback címe:

https://randivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr164882213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dogoljmeg 2012.11.01. 05:27:21

amugy durva milyen emberek lehetnek ha még kulon hangsulyozni kell hogy furodj meg randi elott, plane ha edzeni voltal :(

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.11.05. 21:52:44

Menj el edzésre aznap :D LoL

Látszik Andikám, hogy életedben nem edzettél még normálisan...

süti beállítások módosítása