HTML

Randihírek - a Randivonal társkereső blogja

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Friss topikok

  • roskótamás: roskótamásvagyok mohorárol egyedulélek koly kapcsolatot szeretnék lányokkal 52 éves vagyok... (2020.05.16. 15:57) Randi Andi vagyok
  • Tomi Rosko: roskótamás vagyok mohorárol egyedul élek koly kapcsolatot veletek 51 éves vagyok hijatok ... (2020.02.03. 15:14) Szégyelled, hogy egyedül vagy? II.
  • borsika111: Sziasztok, szerintem ezt bőven mindenkinek maga kell, hogy eldöntse, hogy az Ő saját értékrendje ... (2015.08.02. 23:45) Hol vannak a férfias férfiak?
  • Rácz Rikóó: Szia komogyan gufdhuvgeocjkgdhnoreiygjbjx jheckifgjhv (2013.12.23. 08:53) 1000 megválaszolatlan levél...
  • Fuzzy Logic: @KRM87: Hát ilyenkor az jár a fejükben, hogy szép / szexi vagy. Esetleg még az is, hogy biztos va... (2013.07.21. 16:06) És még mindig az elvárások…

RANDIHÍREK - A RANDIVONAL TÁRSKERESŐ BLOGJA

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Mennyit érsz a nők szemében? Randi Andi segít!

2012.09.14. 15:19 | Randi_Andi | 11 komment

randi_blog_arc2.jpg

A társkeresők között gyakran látok olyanokat, akik nincsenek tisztában saját értékükkel. Magyarán: nem tudják, mennyit érnek a társkeresők “piacán”, éppen ezért állandóan alá- vagy fölélőnek saját szintjüknek.

Pontozzuk egymást!

Természetesen a pontozás és a szintekről való beszéd csúnya dolog, ámde annál reálisabb: mindenféle kutatások kimutatják, hogy azok a párok maradnak együtt a legtovább és élnek együtt a legharmonikusabban, ahol azonos, de legalábbis hasonló a kulturális, etnikai, társadalmi és anyagi háttér.

Trial and error

Te például hogyan szoktad “belőni”, hogy kinél kezdeményezel? Honnan tudod, hogy mennyit érsz? Egy amerikai randiguru szerint a legegyszerűbb a trial and error, azaz a próbálkozós módszer: először elkezdesz bepróbálkozni a legjobb nőknél, majd ha visszautasítanak, szépen visszaveszel, és ráhajtasz a 8-asokra, majd a 6-osokra is. Ahol pozitív a fogadtatás, az a te szinted.

Igen ám, de a sikered nem csupán azon múlik, hogy mennyit érsz elméletben a piacon, hanem azon is, hogy azt mennyire tudod megmutatni. Tehát mennyire sugárzik rólad, hogy Te érsz is valamit. Például, mennyire van jól kitöltve az adatlapod, előnyös-e rajta a fotó. Vagy képes vagy-e beszélgetni egy randin, vagy zavarodban inkább csuromvizesre izzadod a tenyeredet? Jó hír: minden fejleszthető, így a személyiséged is! Ezért vagyok én neked, hogy ebben segítsek.

A párképesség tesztje

Kanyarodjunk vissza még egy picit ahhoz, hogy vajon mennyit is érhetsz a nők szemében. Randiguruként folyamatosan továbbfejlesztem magam, bújom a szakirodalmat, hol egyetértve és nagyokat bólogatva olvasás közben, hol pedig sokszor hangosan vitatkozva a leírtakkal. Nemrég a kezembe került a Pease házaspár újabb könyve “A férfinak szex kell, a nőnek szerelem” címmel, és ott találtam egy tesztet, amely azt hivatott megállapítani, hogy mennyire vagy Te jó parti férfiként. A teljes tesztet nem közlöm itt, de a főbb férfiassági jó pontokat igen.

Ha férfi vagy tehát, jó pont a nőknél ha:

1. Belül vagy az ajánlott testtömeg indexen (nem vagy se túl sovány, se túl kövér)
2. Fel tudod ismerni a flörtjeleket, amiket a nők küldenek feléd.
3. Rendszeresen sportolsz.
4. Széles a vállad, karcsú a derekad.
5. Ki tudod mutatni az érzelmeidet a párod felé.
6. Általában értékelik a humorérzékedet.
7. Tudod, hol kell keresned a G-pontot, a szexben odafigyelsz a párodra és tudsz örömet okozni neki.
8. Szereted a gyerekeket és az állatokat.
9. Empatikus vagy.
10. Ápolt vagy.
11. Testmagasságod átlagos vagy afeletti.
12. Közvetlen vagy.
13. Magabiztos vagy.
14. Rendszeresen felújítod a ruhatáradat, főleg a fehérneműt.
15. Képes vagy magadon nevetni.
16. Pozitív beállítottságú vagy.
17. Tudsz főzni.
18. A nehézségben is helyt tudsz állni.
19. Szorgalmasan igyekszel gyarapítani erőforrásaidat és azokat meg is osztod a pároddal.
20. Jövedelmed átlagos vagy afeletti.

Nos, hány pontot értél el?

Még egy érdekes adalék: nézz a jobb kezedre! Hosszabb a gyűrűsujjad, mint a mutatóujjad? Ha igen, akkor azt jelenti, hogy tesztoszteronszinted magas, és túlteng benned a férfiasság. Azért a fenti tesztet neked is ki kell töltened...

11 komment.

A bejegyzés trackback címe:

https://randivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr574777258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ferencke11 2012.09.14. 18:58:26

Jól szerepeltem a teszten. Vannak azért hiányzó pontok. Pl.: Veled egykorú vagy 10-15 évvel fiatalabb nőt képzelsz el párodnak? Vagy mit kezdesz azokkal a nőkkel, akik egyből "végleg" le akarnak maguknak foglalni, anélkül, hogy meggyőződtek volna arról, kibírnák-e melletted? Vannak olyan vélemények is, hogy aki nagyon jól szerepel az ilyen felmérésen, nem is szorul a társkeresők szolgálataira, mert alig tudja levakarni magáról a jelentkezőket.

béla a görög (törölt) 2012.09.14. 20:59:33

láttál már férfit? :)
meg aki ezt komolyan veszi az látott?
egyébként egy bizonyos pontszám alá már magam miatt sem mennék le. Inkább másképp oldanám meg a problémát... Ennyit erről.

ezazt 2012.09.17. 21:23:27

Fehérnemű? Hát nekem fekete színe van, de nem a kosztól... Rendszeresen felújjtom a ruhatáramat? max. az udvarlási fázisban, de utána nincsen idő szerintem ilyenre... :)

Minden nőnek más jön be, valakinek a pénztárcád mérete (állítólag ez nagyon meghatározó a nőknél, eléggé sok számító nő van, más nő meg nem számító, csak biztosra akar menni, hogy az apu fel tudja nevelni a gyerekeket legalább...), valakinek a farkad mérete, valakinek a kedvességed, stb.

Egy olyan nőnél, aki nem tud főzni, nyílván nagyon bejön, ha a pasi tud főzni! A magasság szintén "relatív"...

sztyopper 2012.09.18. 12:38:16

A 20 pontot lerövidíteném 3-ra:

1. Jól nézel ki, és a kefélsz mint a nyulak.
2. Van kocsi, kecó, nyaraló, és legalább nettó 300ezres fizetés.
3. Kedves vagy vele.

Legtöbbször elég, csak az első kettő pont.

EG0 2012.09.20. 00:37:55

Szerintem lehetne ilyen esküvői napokat szervezni, hogy pl. hétvégén jöhetnek a 9-10 pontos párok, hétköznap csak 5 és 8 között, a rusnya, alávaló, mihaszna, génhibás 1-4 pontosaknak marad az esőnap. A cikket író "randigurunak" meg kellemes önkielégítést a tükör előtt élete hátralévő részére.

Anjus 2012.10.02. 11:55:26

Na mondjuk megnézném hogy ha 1 Ferrari-ból szállnék ki ki nézegetné pl a magasságom ,meg a vállaim!! Ja biztos az 55 éves 4 gyerekes munkanélküli nő igaz??? Mekkora baromság ez jesszus! sablont húzni hogy a nők ilyent ahány ember annyi ,igény az 1-iknek mackós pasi kell a másiknak meg cingár nagy farokkal!

Randivonal · http://randivonal.blog.hu 2012.10.02. 15:51:55

Úgy látom, a párképességi teszt sokaknál ütötte ki a biztosítékot, részemről örülök a beszélgetésnek és a közös gondolkodásnak.

süti beállítások módosítása