HTML

Randihírek - a Randivonal társkereső blogja

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Friss topikok

  • roskótamás: roskótamásvagyok mohorárol egyedulélek koly kapcsolatot szeretnék lányokkal 52 éves vagyok... (2020.05.16. 15:57) Randi Andi vagyok
  • Tomi Rosko: roskótamás vagyok mohorárol egyedul élek koly kapcsolatot veletek 51 éves vagyok hijatok ... (2020.02.03. 15:14) Szégyelled, hogy egyedül vagy? II.
  • borsika111: Sziasztok, szerintem ezt bőven mindenkinek maga kell, hogy eldöntse, hogy az Ő saját értékrendje ... (2015.08.02. 23:45) Hol vannak a férfias férfiak?
  • Rácz Rikóó: Szia komogyan gufdhuvgeocjkgdhnoreiygjbjx jheckifgjhv (2013.12.23. 08:53) 1000 megválaszolatlan levél...
  • Fuzzy Logic: @KRM87: Hát ilyenkor az jár a fejükben, hogy szép / szexi vagy. Esetleg még az is, hogy biztos va... (2013.07.21. 16:06) És még mindig az elvárások…

RANDIHÍREK - A RANDIVONAL TÁRSKERESŐ BLOGJA

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Bemutatkozik Rita!

2012.08.23. 14:27 | Randivonal | Szólj hozzá!

Kedves Urak, ismerjétek meg Ritát - ha még nem tettétek volna meg!

Kedvenc tanára Fittipaldinak nevezte őt a főiskolán, nem véletlenül, hiszen imád vezetni. Abszolút romantikusnak vallja magát, legnagyobb álma pedig az, hogy végre "fenekestül felforduljon" az élete, természetesen ami a szerelmet illeti. Rendszeresen sportol és ilyenkor mindent belead: fitness, aerobik, curves, kerékpározás, túrázás bármikor jöhet! Az olimpiát viszont csak azért nem nézte, mert nincs tévéje. Ha megtehetné, hogy oda utazzon, ahova szeretne, akkor minél messzebb menne, például Burmába vagy Kambodzsába. Kedvenc étele egy örök klasszikus, a zöldborsófőzelék rántott párizsival, és szeret, sőt tud is sütni! Sok bepótolni valója van filmek terén, de moziba gyakrabban jut el, mint színházba. És milyen számára a tökéletes első randi? Tökéletlen. Ő Rita, óriásplakát kampányunk egyik hölgy arca. Ha felkeltette érdeklődéseteket, keressétek meg bátran - reméljük tudtunk segíteni a közös kiindulási pont megtalálásában! http://www.randivonal.hu/rita

rita.jpg

Szólj hozzá!.

A bejegyzés trackback címe:

https://randivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr854727850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása