HTML

Randihírek - a Randivonal társkereső blogja

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Friss topikok

  • roskótamás: roskótamásvagyok mohorárol egyedulélek koly kapcsolatot szeretnék lányokkal 52 éves vagyok... (2020.05.16. 15:57) Randi Andi vagyok
  • Tomi Rosko: roskótamás vagyok mohorárol egyedul élek koly kapcsolatot veletek 51 éves vagyok hijatok ... (2020.02.03. 15:14) Szégyelled, hogy egyedül vagy? II.
  • borsika111: Sziasztok, szerintem ezt bőven mindenkinek maga kell, hogy eldöntse, hogy az Ő saját értékrendje ... (2015.08.02. 23:45) Hol vannak a férfias férfiak?
  • Rácz Rikóó: Szia komogyan gufdhuvgeocjkgdhnoreiygjbjx jheckifgjhv (2013.12.23. 08:53) 1000 megválaszolatlan levél...
  • Fuzzy Logic: @KRM87: Hát ilyenkor az jár a fejükben, hogy szép / szexi vagy. Esetleg még az is, hogy biztos va... (2013.07.21. 16:06) És még mindig az elvárások…

RANDIHÍREK - A RANDIVONAL TÁRSKERESŐ BLOGJA

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Új funkció: Inaktív társkeresők

2012.08.09. 13:59 | Randivonal | Szólj hozzá!

Új funkcióval bővült a Randivonal. A keresésben a találati listák alján láthatod azokat a társkeresőket, akik már egy ideje nem léptek be az oldalra. Egy részük ugyan már megtalálta a párját, de sokan vannak közülük, akik még egyedül vannak, csak valamiért nem használják aktívan az oldalt. Bár kisebb eséllyel fogsz tőlük választ kapni, mi mindent megteszünk, hogy ne így legyen: mindenképpen küldünk értesítést nekik, ha kedvencnek jelölöd vagy pontozod őket, ha fotót kérsz vagy levelet írsz nekik. Ha pedig újra belépnek az oldalra, rövid ideig előfizetés nelkül is írhatnak levelet, így Te nagyobb eséllyel kaphatsz Tőlük választ a leveledre. Érdemes tehát körükben is nézelődni, hisz könnyen lehet, hogy köztük lesz az Igazi.

Szólj hozzá!.

A bejegyzés trackback címe:

https://randivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr544703686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása