HTML

Randihírek - a Randivonal társkereső blogja

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Friss topikok

  • roskótamás: roskótamásvagyok mohorárol egyedulélek koly kapcsolatot szeretnék lányokkal 52 éves vagyok... (2020.05.16. 15:57) Randi Andi vagyok
  • Tomi Rosko: roskótamás vagyok mohorárol egyedul élek koly kapcsolatot veletek 51 éves vagyok hijatok ... (2020.02.03. 15:14) Szégyelled, hogy egyedül vagy? II.
  • borsika111: Sziasztok, szerintem ezt bőven mindenkinek maga kell, hogy eldöntse, hogy az Ő saját értékrendje ... (2015.08.02. 23:45) Hol vannak a férfias férfiak?
  • Rácz Rikóó: Szia komogyan gufdhuvgeocjkgdhnoreiygjbjx jheckifgjhv (2013.12.23. 08:53) 1000 megválaszolatlan levél...
  • Fuzzy Logic: @KRM87: Hát ilyenkor az jár a fejükben, hogy szép / szexi vagy. Esetleg még az is, hogy biztos va... (2013.07.21. 16:06) És még mindig az elvárások…

RANDIHÍREK - A RANDIVONAL TÁRSKERESŐ BLOGJA

Hírek, érdekességek, nyereményjátékok a Randivonal társkereső háza tájáról. Olvashatsz itt a Randivonalon összejött párok sikertörténeteiből, társkeresési tippek / trükkök / tanácsokról.

Az álomherceg és a magas mérce

2013.04.08. 14:15 | Randi_Andi | 19 komment

herceg-1.jpg


“Ha egy jó nő több, mint két éve egyedül van, akkor valószínűleg túl magasak az elvárásai”
– fogalmazta meg egy fiú ismerősöm a választ arra a kérdésemre, hogy hosszú combú, csinos, értelmes és biztos egzisztenciával rendelkező barátnőm miért van egyedül.

A hozzám fordulóknak azt javaslom, töltsük meg a "tölcsért" érdeklődőkkel, és minél többet begyűjtünk, annál könnyebb lesz kiválasztani a számunkra megfelelőt. (Ha nem tudod, mi is az a bizonyos tölcsér, a Társtaláló Iránytűben elolvashatod)

A tölcsért meg lehet tölteni online és offline egyaránt, teljesen mindegy, hogy társkereső irodából vagy a fitnesztermünkből randizunk.

Habár első ránézésre – főleg, ha már régóta vagyunk egyedül és azt hisszük, nincs egy elérhető független férfi sem a közelben – nehéznek tűnhet az érdeklődők becserkészése, de akik követték a leckéket, azok lelkesen számoltak be az eredményekről:

„Nahát ez igen!! Nem ment könnyen a 10 férfinak való írás kicsit nehezemre esett ,de megcsináltam és nem hogy elutasítottak volna ,inkább nagy az érdeklődés irántam.Andi te szuper vagy!!!!!”

Kaptam ugyanakkor egy olyan levelet is, ahol 20 éves olvasóm arról számol be, hogy neki szinte lehetetlen a Tölcsért megtöltenie.

Ő ezt írta:

“Túlságosan kritikus vagyok, de húsz évesen úgy gondolom nem szabad ezen változtatnom, még nincs itt a kompromisszum kötés ideje, van még időm megtalálni a számomra legideálisabb társat.

Az én típusomból azonban nagyon keveset találni az online párkeresőkön, az én korosztályomban pláne (28 éves korig gondolom megfelelőnek). Ragaszkodom hozzá ugyanis hogy a párom értelmiségi, jómódú, jóvágású, kisportolt és komoly kapcsolatra vágyó legyen. Tapasztalatom szerint az ilyen fiúkat elég lány veszi körül ahhoz, hogy eszükbe se jusson az online párkeresés. Offline pedig azért vannak nehézségeim, mert a szük körben amiben mozgok (egyetem, szokásos szórakozóhelyek) nincs egy olyan fiú sem aki megfelelne az elvárásaimnak és érdekelne”

A válaszom erre a következő:

Ragaszkodsz hozzá, hogy a párod értelmiségi, jómódú, jóvágású, kisportolt és komoly kapcsolatra vágyó huszonéves legyen.

Az elváráslista tehát megvan, gyakorlatilag az “álompasit” keresed, hiszen ezek azok a kritériumok, amelyeket a legtöbb nő szeretne látni a párjában.

A probléma csupán a következő: ha létezik is ilyen huszonéves férfi, az valószínűleg vagy foglalt, vagy rohannak utána a nők pont azért, mert álompasi.

A másik probléma: ha létezik is ilyen huszonéves férfi, miért pont Te kellenél neki?

Házi feladat, nemcsak huszonéveseknek: A következő hétig, e cikk második részéig állíts össze egy listát először az elvárásaidról, utána pedig a tulajdonságaidról. Vajon jogosak az elvárásaid?

Kérdésem a fenti huszonéves felé: vajon Te is értelmiségi, jómódú bombanő vagy?Álomnő vagy szerinted? A szintednek megfelelő ideált választottál?

 

19 komment.

A bejegyzés trackback címe:

https://randivonal.blog.hu/api/trackback/id/tr545210800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tíz kicsi indián 2013.04.12. 23:33:08

Ez onnantól kezdve hazugság, hogy 20 évesen komoly kapcsolatot akar.
Az a lány, aki 20 évesen már komoly kapcsolatot akar, tudja, mi az a kapcsolat, hogyan működik -- azt addigra már rég megtalálta valami fiú, és ha van esze, el nem engedi.
A többiek meg pont így gondolják, mint ez a lány. 20 évesen még van idő. Szórakozzunk, bulizzunk, fűvel-fával, majd 25-26 év fele jön a bekattanás, mert addigra lefeküdtek a fél egyetemmel / baráti körrel / szomszédsággal, viszont hirtelen tényleg kellene egy komoly pasi, akivel lehet családot tervezni, meg ahova jó lenne betenni a kis fenekét apuci/anyuci / lakótársak / kollégium után. Na, ez a pillanat fogja az ilyeneket megtörni, és gyakorlatilag az első palimadárt az oltár elé rángatni, meg odaköltözni hozzá.

gabor229 2013.04.13. 13:30:43

Sok csak még 36 évesen is az álompasit keresi. Olyan elvárásokkal, amit saját maga egyébként nem tud nyújtani.

Csak válogatnak, válogatnak, válogatnak, és közben erősítik magukban a gondolatot. Hiszen nekem senki nem jó mert Ő maga olyan jó. Tapasztalatom hogy gyakran a csajok sem tudják ki lenne nekik jó. Legyen rosszfiú... Hűha állandóan kihasznál, átver, akkor mégsem. Legyen jófiú, jaj az meg de unalmas egy idő után. Olyan kell aki ledönt a lábamról, jön a negy szerelem mint a villámcsapás... mint a TV filmekben :):):) Túl sok TV-t néztek lányok :):):)

A társkeresőkön pedig az baj, hogy egy normális bemutatkozásnak, egy normálisnak tűnő férfinak már nem hisznek a nők.. Biztos kamu... Nézzétek meg az én adatlapom. Levelekben is teljesen hasonló, kedves bemutatkozó (nem sablon) leveleket küldök. Kb húszból egyre ha válaszolnak. És nem is bomba csajoknak írok, hanem hozzám hasonló átlagos, kedves lányoknak.

Folyt köv..

gabor229 2013.04.13. 13:41:07

162 cm-es csaj kiírja, hogy 180 cm fölött keres? Ja persze 2 cm-en múlik a boldogság... :):):)

Pedig én tényleg értelmiségi, jómódú, úgy érzem jóképű, sportos és komoly kapcsolatra vágyó férfi vagyok. De ezek itt már lejáratott szavak... :(:(:(
Mondjuk nem huszonéves, az igaz.

Nem baj, én azért tovább próbálkozom, mert csak úgy bekopogni nem fog a szerelem a lakásajtón :):):)

Az baj hogy az emberek szeretnének társat találni de nem tesznek meg érte semmit. Randi? Nem érnek rá... Vele? Ó én jobb vagyok nála... A környezetemben élő emberek fele társat keres. Vagyis csak szeretne.

Hiába akar a nő férfit, a férfi pedig nőt, manapság már nem találnak egymásra...
Valami baj van társadalmi szinten az tuti...

karldergrosse 2013.04.16. 01:01:16

Na akkor hadd szoljon hozza egy olyan is, akinek egy kicsit több a tapasztalata a koranal fogva. Mar jonehany eve keresek, neha azt hittem, megtalaltam, aztan kiderült, megse Ö az... Ill. Ö deritette ki, megse en vagyok az...;-)
gabor229 nagyon jol latod, hogy egy 168-as nö min. 180-as pasit keres, de ez meg a normalis eset! Engem mar nem bosszant, hanem jot szorakozok rajta, ha egy 160-as 54 kilos nö 180-200 centis 80-115 kilos ferfit keres! Tucatnyi ilyen van! Neha, ha van idöm, megkerdezem töle, nagy szel van-e mindig felejük es szelarnyekban akar lenni, belekapaszkodva, hogy el ne repüljön? Esetleg erzekeny a böre es mindig arnyekban akar lenni a naptol? Es nem fel, hogy a hustorony alomherceg egy hirtelen fordulattal almaban ejszaka agyonnyomja?;-) A valos ok erre egyszerübb, a pszihologiaban van: ezek a nök FELNEK, biztonsagot keresnek, vedelmet remelnek egy nagytestü ferfi mellett! Nem szamit neki, ha a ferfi akar 35-40 cetivel magasabb es 40-50-60 kiloval több! DE! Ha a ferfi csak 10 centivel (!!!) magasabb, az nem kell, mert "hogy nez ki", ha magassarku cipöt vesz fel, akkor mar nem min. 10 centivel magasabb! EMBEREK! Ez meg bohozatnak is rossz! EZ alapjan eldönteni az elejen, hogy tars lehet-e belöle? Ha en elmondom, hogy az en hataraim nagyon szelesek, mind kilo, testmeret, hajszin, egyeb teren, söt meg azok is gumibol vannak, jön rögtön a kerdes: Neked MINDEGY, hogy nez ki a masik??? Azt mar csak pluszban emlitem meg, hogy a tapasztalatom szerint min. 20%-a a nöknek leirja, hogy a jelentkezö lehetöleg 50 km-en belül lakjon! Szomoru... mert beltenyeszet lesz belöle!;-) Komolyan pedig: ez lustasag! Miert nem rögtön 50 meterre, söt akar ugyanabban a lepcsöhazban, akkor papucsban at lehet menni hozza! EZ LUSTASAG!
Lenne meg nehany dolog, de azokat majd legközelebb irom... Mostmeg a PENZ! Igen rossz tapasztalataim vannak e teren! Az meg ok, ha valaki azt irja "rendezett anyagi körülmenyek között elö", "jol szitulat", stb. partnert keres. Bar a szerelemnek nem tudom miota feltetele a penz... Akinek ez a feltetele, azt sajnalom, mert öt kilora meg lehet venni! Rosszabb, mint egy kurva, mert az legalabb megmondja ELÖRE, mennyibe kerül... Aztan jön a hatulrlaszemeköze tipus... "Engem nem erdekel a vagyonod!", "leszarom a penzt!" es hasonlo kinyilatkozasok. Aztan 2-3 level vagy beszelgetes utan ovatosan kibujik a csigahazbol es elkezdi a kerdezgetest: hol laksz, milyen autod van, stb... Nem erdekes, hogy mindegyik nö olyan pasit akar, akinek több penze van, mint neki? A pasik pedig 99%-ban szegenyebb nöt vesznek el. Azok a nök pedig, akik nem adjak lejjebbb, szepen hoppon maradnak! Mert nem tarsat, szerelmet, hanem penzeszsakot keresnek! Arra viszont nem gondolnak, meddig kellenek majd az ilyen pasinak, mikor csereli le öt egy ujabbra, szebbre, fiatalabbra? Mert megteheti, egy lathatalan BOLTBAN vette öt, ha megunja, akkor pedig ujat valaszt! 25-35 eves hasonszörü nök! Kerdezzetek meg a 40-50 feletti tarskeresö sorstarsaikat, hogy jartak! Talan tanultok belöle... Ha nem, akkor a nemet mondas igaz ratok: Wer nicht hört, muss spüren! Aki nem hall, az majd megtapasztalja a sajat bören...

GiziNéniGőzekéje 2013.04.30. 07:36:37

@gabor229:

Teljesen egyetértek.
Társadalmi szinten agymosásnak vagyunk az áldozatai. Az egész média az újságoktól és a tv-n át azt hirdeti, hogy csak akkor vagy boldog, ha van egy jó kocsid, egy nagy kéród. Mindemellett legyél izompacsirta, agyonszolizott izomagyú p_cs. Sajnos ez valahogy teljesen beleeszi az emberek tudatába magát, és a hülyeséget a legnehezebb kitörölni az emberek fejéből.
Bírom azt, amikor a csaj még 2-3 mondatban sem tud magáról írni semmit, csak hogy ha érdekel akkor írjak neki. Tök felesleges dolgokat írnak. Ha érdekel úgyis írok, de könyörgök csak a kép kevés. Vajon mennyire keres komolyan az olyan ember kapcsolatot, aki még arra sem veszi a fáradtságot, hogy 3-4 mondatban írjon magáról. Persze az elvárások magasak. De hogy ő mit ad a p-csáján kívül a kapcsolatba??? :D

chiompi 2013.05.04. 12:23:33

Teljesen egyetertek az elottem szolokkal.
En mar nem is fizetek elo, tobb eve voltam platina, korban kozelalloaknak irtam tulnyomo reszt. Semmi extra, a legtobbnel nalam billegett a lec, de lattam a regjen 1-2 szimpi dolgot. Azutan, v nem is valaszolnak, torolnek, v tipus elutasito level, ill. 1. Randin kolcsonos nemtetszes. Kozben en tudom, amit o meg nem tud, h. Pl. 45e en, elvaltan, 2 gye-kel, rossz anyagi helyzetben, nem sportolva, (nem karbantartott testtel) 2-nk kozul csak nekem van eselyem, h a masiknal jobbat szedjek fel, hiaba multam 50e.....
Az eletben meg 18-23e kalandok jonnek be. Persze az sem komoly, tul nagy a kulturalis szakadek, de tuzoltasra kivalo....
Gabor szan

2013.05.09. 13:18:44

Manapság csak a söpredékek tudnak szaporodni. Mert nekik kedveznek a feltételek. A magyarok meg majd ki fognak halni... Sajnos, nem sok mindent lehet tenni egyénileg a helyzet orvoslására.

Anina81 · http://hogymondjak.blog.hu 2013.05.18. 10:46:56

Sziasztok!
Érdekes a cikk, még annál is érdekesebbek a kommentek... Nekem úgy tűnik, nagyon sok el/megkeseredett ember próbál társat találni. A saját érdeketekben mondom: felejtsétek el a rinyálást! "A kedves, rendes, magabiztos nőket" (amilyet szeretnétek, ugye) semmi nem taszítja jobban, mint a sírás!
Mert mit is keres a rendes, "jólkinéző", talpraesett, humoros, stb. menyecske? "Ha férfi vagy, légy férfi, ne hitvány, gyönge báb..." - ebben benne van a lényeg. Mindez persze attól is függ, TE mit értesz "normális csaj" alatt (!). Több típus van ugyanis és mindegyik "jónő" - csak másképp.
1. Van a kedves, takaros, házias - low maintenance, de ne várd tőle, hogy két pörkölt közt Lara Croft lesz belőle.
2. Van a 90-60-90, szoli, műköröm (és nem, nem mind buta! Legfeljebb nem agyonművelt, mivel ő többet törődik a testével mint az átlag és mindenkinek 24 órából áll a napja!) - ha őt szeretnéd, akkor meg kell barátkoznod avval, hogy ők a high maintenance kategória, eltartásukra rengeteg della kell. Cserébe viszont lesz egy rendkívül jól reprezentálható nőd.
3. Van a topmodell alkat, mellé intelligens, sokszor nagyon jó családból származik - felejtsd el, semmi esélyed. (Kivéve ha ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezel).
4. Végül vagyunk mi: helyes arcú, csinos (nem kifejezetten szép, testalkata átlagos - nem egy szilfid alkat, de nem is kövér, mert azért rendszeresen sportol), ad magára (smink, ruha, stb.), felsőfokú végzettsége van, megfelelően tájékozott, rendezett anyagi háttérrel rendelkezik, valamint széles érdeklődési körrel. Ismerős? Legtöbb férfi pontosan így írja le a vágyott társat, aztán általában mi nem kellünk senkinek... :) Miért is? Ja, mert még elvárjátok mellé a fenti 3 másik kategóriát is.
------------
Még pár reakció: az 50 km-en belülre: Pesten élek (itt van lakásom és munkám. Nem utazom el Debrecenbe randizgatni. Ha a városban lévő több százezer egyedülálló férfiból sem találok senkit, megette a fene. Magasság: nekem nincs ilyen szűrőm, viszont én pici vagyok (tehát nekem könnyű). Egzisztencia: lásd fentebb. Valamint, ha nekem van saját pecóm (ami saját háztartást is jelent!), akkor igen, taszító az, ha 40 évesen édesanyáddal élsz (ergo ő mos/ főz rád, nem vagy önellátó, tehát nem vagy felnőtt). Végzettség: egyszerűen zavar, ha rossz a helyesírásod, rosszul használod/ nem érted az idegen szavakat, nem lehet veled feliratos filmet nézni és nem tudsz 3 értelmes mondatot (véleményt) kinyögni pl. a felsőoktatásról. Miért? Mert nekem ezek természetes dolgok és elég kellemetlen, ha egy poént el kell magyarázni.
Igen, én vagyok az idegesítően (túl)emancipálódott "p.csa" (érdekes amúgy, hogy tiszteletet várnak el a férfiak egy ilyen entrée után), azonban az is tény, hogy egyre többen vagyunk ilyenek, tehát a "veszek anyucinak valami fuxot, akkor befogja a száját" típusú stratégia egyre kevesebbszer vezet eredményre. Szebben megfogalmazva: kénytelen vagy egyenrangú partnerként bánni velem.
(Jöhet a savazás, abból is tanulok.)

magnum560 2013.06.28. 16:09:30

Az első problémát inkább abban látom, hogy ( sajnos általában ) a nők nem csak hogy egy épkézláb mondatot nem bírnak megfogalmazni, de - ami ha lehet még rosszabb - annyira nem tisztelik az érdeklődőt, mint embert hogy egyáltalán válaszra méltassák !!! Ha mégis akkor jönnek az olcsó semmitmondó kifogások. Pl bocsi, de ... Nem akarlak megbántani... ( de mégis sikerült ), őszinte leszek ... ( mégis hazudsz ). Általában ( gyakorlati ember lévén ) ezt vallom : Mindennek meg van az oka, amit tudni is lehet! És ez a 3 forintos kérdés MIÉRT NEM ? És itt elakad a kommunikációs készség diploma jobbra, diploma balra. A másik sarokpont a saját egzisztencia. Ugyan már ha nekem ez megvan vagyis saját háztartásom van, akkor elég valószínű hogy nem olyat keresek aki csak szabadulni akar apu-anyu "markából" !
Akárhonnan is nézzük a dolgot csak az jön ki, hogy valami ismeretlen és megmagyarázhatatlan okból kifolyólag épp nem az aktuális érdeklődő a keresett fél ! És még sorolhatnám...

magnum560 2013.06.28. 16:44:55

@Anina81:
Alapjában véve azt mondom igazad van, ugyanakkor azt valahogy elfelejted, hogy pont az általad leírt "1. és 4. " kategória az aki valami csoda folytán elfelejti annyira tisztelni a potenciális párját, hogy egyáltalán válaszra méltassa, és ha történetesen már elegem van a fejtörésből, - mi a *asz van miért nem képes egy kib***ott IGEN-t vagy NEM-et leírni ( pedig mailcímet is adtam ) - fogom magam és ráírok még 1 x kb 1 hónap múlva, akkor meg egyszerűen letilt, DE VÁLASZRA MÉG AKKOR SEM MÉLTAT !!!
Aztán meg ott van a bizonyos 50 km konkrétan felajánlom, hogy én megyek ergo a lábatokat sem kell kitenni a városból/faluból és akkor is jön a "nagy a távolság" szöveg. Nyilvánvaló hazugság - ezt mindketten tudjuk - de akkor mi szükség van rá ? Szóval ha elvárjátok hogy egyenlő félként tekintsek rátok, akkor talán első körben kéne megadni a kellő tiszteletet, és nem utolsó sorban őszintének lenni !!!! Vagy ezek nőtől nem elvárhatók ? Másrészt hogy is szűröd le a kommunikációs képességeimet, egy 4-5 mondatos bemutatkozásból ? ( Ez vagyok, ez érdekel, ez a hobbim, stb )

lobesz 2013.06.28. 21:09:40

Ehhez a témához több szempontból is hozzászólnék.Sajnos az is gond,hogy minden Budapest központú magyarországon.A társkeresésben sincs ez másként.Egy 60-70ezres "kisvárosban"(ami mellesleg magyarországon nem is számít annyira kicsinek)sokkal kisebb az esélye annak,hogy egy férfi,vagy egy nő megtalálja a számára igazit.Nem is kell annyira maximális elvárárásának lenni és az álomherceget,vagy álomhercegnőt keresnie.Én sajnos ezt tapasztalom férfiként és egy szűk 60ezres városban él jelenleg.A legtöbb esetben pedig még az is baj,hogy a legtöbb budapesti nő eleve budapesti férfit keres társának(esetleg 40 km-es körzetből),mivel bonyolult lenne számára a találkozások megszervezése.Egyetértek az előző hozzászólóval,hogy ez egyfajta lustaság.Másrészt benne van sajnos egyfajta nagyképűség is.Úgy,mint "Pesti nőként nem állok szóba vidéki pasival,illetve pesti férfiként nem állok szóba vidéki nővel".Szakadékokat,falakat képzünk egymás között a társkeresésben is úgy,mint távolság,fővárosi,vidéki stb,ami eleve kizárja egy esetleges harmonikus kapcsolat létrejöttét.

lobesz 2013.06.28. 21:14:14

Helyesbítem a véletlen helyesírási hibámat "és egy szűk 60ezres városban élek(él helyett)jelenleg.

magnum560 2013.07.01. 06:10:28

Még egy kérdésem lenne általában a nőkhöz !
Akik többé-kevesebbé leplezve a dolgot egy szolgalelkű papucsot keresnek.
Ezt miből szűröm le? Nagyon egyszerű azon RITKA ÉS KIVÉTELES esetekből amikor egyáltalán válaszra méltatnak. Az első a bocsi, de nem ...
aztán megy a válasz tőlem, hogy rendben, elfogadom de mégis MIÉRT ? És itt jön válaszként a stílusom mint olyan !
Arrogáns, tolakodó és követelőző vagyok !!! Mindezt arra alapozva, hogy az első üzenetemben, a feltett kérdésre " meg akarsz-e ismerni ? " választ vártam.
Szó szerint a következő mondattal.
" A fenti kérdésre egy IGEN vagy NEM választ MINDENKÉPP várok, sőt elvárok ! "

Na már most ezen igényemet milyen módon fogalmazzam meg, hogy az kellően határozott legyen, ugyanakkor nem legyen követelőző, arrogáns ????

Kedves Hölgyek !

Ha ezt megválaszoljátok, még egy lépéssel közelebb kerülünk/kerülhetünk egymáshoz !

magnum560 2013.07.03. 06:24:41

Még egy-két kérdés, kijelentés " Anina81"-hez illetve a hasonlómentalitású nőkhöz !
A kiinduló pont: " ... aztán általában mi nem kellünk senkinek. "
Ez a hozzáállás felháborít, túlzottan elfogult. Én sok férfitársammal egyetemben ugyanezt elmondhatom!!

" ... zavar, ha ha rossz a helyesírásod, rosszul használod/ nem érted az idegen szavakat, nem lehet veled feliratos filmet nézni és nem tudsz 3 értelmes mondatot (véleményt) kinyögni pl. a felsőoktatásról. Miért? Mert nekem ezek természetes dolgok és elég kellemetlen, ha egy poént el kell magyarázni. "

Tényleg azt hiszed/hiszitek, hogy egy normális ember ezekről mond/ír valamit a kapcsolatfelvétel idején ? Ha úgy tetszik az első "bejelentkezéskor" ???
Önmagában az, hogy erről nem írok semmit nem azt jelenti, hogy nincs véleményem, vagy nem tudom azt megfogalmazni !!! Ha ezt nem egyes nők nem képesek felfogni akkor NEM VELÜNK - férfiakkal - van probléma !!!

" Valamint, ha nekem van saját pecóm (ami saját háztartást is jelent!), akkor igen, taszító az, ha 40 évesen édesanyáddal élsz (ergo ő mos/ főz rád, nem vagy önellátó, tehát nem vagy felnőtt). "

Bár semmi közöd/közötök nincs hozzá elárulom, amellett, hogy a szüleimmel élek - per pillanat - van egy 2,5 szobás lakásom, 30 évesen !! Ami egymagamra túl nagy és drága, ezért ki van adva albérletbe !!!

Szóval nem feltétlenül azért élek a szüleimmel, mert "nem vagyok felnőtt" !!! Ráadásul ha időm engedi minden asszonyt kizárok a konyhából és képes vagyok bekapcsolni, sőt megjavítani a mosógépet !!!
Akkor ki is főz/mos kire ???
Csak a konkrét esetekben egyszerűen nincs módom ezen információt megosztani, mivel már ott elbukik a történet, hogy az ilyen mentalitású nők még csak válaszra sem méltatnak, mert nincs diplomám !!!

Egy szó, mint száz: Ideje lenne leszállni a magas lóról, és KÉT LÁBBAL A FÖLDÖN JÁRNI !!!! Mivel ( ahogy már korábban is írtam ) a diploma egyáltalán nem jelent jó kommunikációs képességet, biztos egzisztenciát, széles látókört, és egyáltalán műveltséget !!!!

Anina81 · http://hogymondjak.blog.hu 2013.07.17. 21:55:29

@magnum560: Nos, a fenti 3 hozzászólásból már össze is állt a kép - pazarabb bármely bemutatkozó sablonlevélnél: tehát harmincvalahány éves vagy, édesanyádéknál laksz vidéken, középfokú végzettséggel és valószínűleg tetemes frankhitel-tartozással rendelkezel. ("Van egy 2,5 szobás lakásom, csak túl drága egymagamnak" = "anno kitaláltam, hogy bár összesen nettó kilencvenet keresek, megtakarításom nulla, mégsem veszek ilyen 30 nm-es, galériázott kis xart, ingyé' aggyák a frankhitelt, hánnaná, hogy minimum kétszobás kell, nem nyomorgok valami kis likba'." Eredmény: képtelen vagy törleszteni, s a kiadásból befolyó összegtől reméled, hogy nem árverezi el a bank. Tehát a lakás NEM a tiéd, hanem egyelőre az ótépéé). Ezek alapján az általam támasztott (toronymagas) elvárások közül melyikeknek is felelsz meg? Ja igen: harmincas vagy... Az viszont sajnos nem érdem, csak állapot.
Más: ha nem ír vissza, akkor rohadt ribanc, ha visszaír, akkor tutira papucs kell neki és ködösít/hazudik/ elutasít, tehát rohadt ribanc. Ööö... van veled gond mentálisan, nem kicsi. (Megjegyzem az általam küldött levelek <10 %-ra jött válasz - a "kösz, nem" / 2-3 beszélgetés kezdeményezés után befulladt a dolog... Ilyen félmondatos "válaszok" a szép, barokkos körmondataimra = nulla érdeklődés. Aki nem válaszol, azt meg kár zaklatni, mert egyértelmű, hogy - figyelj, most jön tuti: NEM KELLESZ NEKI. Legalábbis számomra ez ezt jelenti. A "demérnemkellek" című visszakérdezés/ betámadás meg a legszánalmasabb és egyben legtahóbb merénylet az Univerzumban. Jó, talán a pedofília súlyosabb, de akkor is top 10-es. Én letöltendővel büntetném).
Ööö... kihagytam még valamit? (Igen, én legalább őszinte vagyok. (Mondjuk hazudhatnék is, mert tétje nincs, de minek tenném).

Anina81 · http://hogymondjak.blog.hu 2013.07.17. 22:09:29

@lobesz: Evvel abszolút egyetértek, amellett, hogy vidéki (kis)városban sokkal kisebb a merítés, még ott van a "mindenki ismer mindenkit - de legalábbis a potenciális jelölt barátjának az ismerőse" faktor is, ami lekáderezésre ugyan tökéletes lehet, de ha nem jól sül el a randi, akkor ti lesztek a helyi Hot! címlaposok. Egy pár napig... hétig... tán évek múlva is.
A "nem randizunk vidékivel" szerintem nem dölyfből ered (aki meg emiatt lenéz, arra gondolom nem fáj a fogad neked sem), inkább az általad is említett kényelmességből. Nekem sokszor olyanokkal is tortúra összehozni egy nyomorult sörözést/ kávézást, akik itt laknak 3 kerülettel odébb... Ahhoz tényleg lángolnia kell a szerelemnek, hogy az emberek képesek legyenek felrúgni a saját kis komfortjukat - Urambocsá' elköltözni és odahagyni mindenüket. Tény, hogy ha viszont ígéretes a fiatalember, egy randit mindenképp megér. :)

magnum560 2013.07.18. 06:20:00

@Anina81: Marhára tévúton jársz ! A lakás az enyém !!! Véletlenül sem a banknál lakom "albérletben". És a bérleti díjból befolyó pénz a mindennapi kiadásaimat fedezi. E mellett a fizetésem nem lekötött euró számlán gyűlik, amit magas forint árfolyam mellett visszaváltok, egy-két hét után "erősebb" forint esetén pedig jöhet az euró vásárlás !
És hidd el CNC marósként nem nettó 90-t keresek !!!

Ha érdekel nézz utána a neten, mennyit is keresnek az ilyen szakemberek :) - csak tájékoztatólag hat számjegyű összeg és nem 1-2- vel kezdődik -

KRM87 2013.07.20. 21:31:17

Ha már ennyi cikkben lehet olvasni, hogy más férfi társamat sem méltatnak annyira a csajok, hogy visszaírjanak, akkor kezd körvonalazódni, hogy nem én/vagy nem csak én tehetek róla.
Kb 4 éve, mikor még kerestem a most volt barátnőimet, nem volt ez, hogy nem jött válasz a leveleimre, pedig akkor se írtam többet mint most. Egy másik oldalon 3x írtam a csajnak, mire kinyögte a nemet, de nem sértődtem meg rajta, mert mi értelme lenne. Viszont azon röhögtem egyet, mikor írtam egy csajnak, nem írt, írtam még egyet, letörölte magát, egy másik oldalon ahol mindketten fenn voltunk onnan is, és amikor ide a randivonalra regeltem, másnap reggelre innen is eltűnt, pedig már nem is akartam neki írni, sőt meg se néztem az adatlapját. Kezdem sajnálni, hogy lehet én teszem tönkre a párkereső törekvéseit.
Régen sem annyit írtam csak, hogy jó a segged ismerkedünk? Akkor még divat volt az MSN is. De most legalább egy órát kell gondolkozni míg valami frappánsat kitalálok és még egy mire leírom, mert 20x át kell fogalmazni, meg mi mehet bele, mi ne.
Én sem vagyok egy adonisz a 187-es magasságommal és a ~75 súlyommal, meg hétfő óta munkanélküli is lettem, bár ez nem rettent vissza, meg mondjuk az 50km se, meg országúti bringázom is, szóval ha nem megy busz, vagy csak olyanom van az az 50es még nincs is messze.
Az előző csajomnak én magyaráztam el, hogy kell használni a 6. érzék mosógépet, és melyik ruhát hány fokon mosunk, bár én inkább energiatakarékos vagyok. A mikróba is berakta volna a kanalat, villát. Még talán nem is lett volna a csajjal baj, ha nem ragaszkodott volna az anyjához, én meg megmondtam neki, hogy oda nem költöznék, pénzért sem.
Talán nem is az a baj, hogy sokat nézünk tv-t, hanem az hogy mit nézünk, mert a discovery-től nem hülyülne meg senki sem. Én pl talán egy órát ha nézem naponta, bár most a tour de france miatt néztem 5-6tal többet. Gép előtt is viszonylag sokat ülök és nem vagyok fenn a f betűsön.

süti beállítások módosítása